Hallo volgers,

Zoals ik eerder schreef, is het super genieten hier in de inmiddels Zwitserse alpen. Jullie weten van mij als extraverte en tikkie extravagante man dat ik makkelijk contacten leg. Vaak brengt mij dat verder ‘de diepte in’ of op nieuwe wegen.  Dat ik ook contacten lefg door op te vallen of huh schaamteloos de aandacht te trekken, laat ik graag aan ‘de ander’ over. Hierover meer n een volgend blog. 😩😇😓💪😎

In dit blog laat ik wat foto’s zien van dit weekend. Soms met toelichting eronder. Ik heb ook nog een paar leuke video’s maar die moer ik eerst thuis op youtube zetten. Oja, de foto bovenaan: de vlaggen van Wallis, Nendaz en Zwitserland.

Vanmiddag, zondag 28 juli 2019, volgden in Nendaz na regen de prijsuitreikingen.  Héél bijzonder was dat van de 150 deelnemers ruim 100 present waren bij het slotconcert.

Ik ga dus graag in gesprek, hier met de klokkenluiders

Na het optreden van de jodelgroep sluit ik aan voor bier en wijn, uiteraard. Kijk: allemaal lege halve literflesjes  en de tekst van hun laatste lied krijg je erbij cadeau. De video volgt dus later!

Vaandelzwaaien hoort bij de Zwitserse tradities. En na afloop weer dansen op muziek van de drie broers met extra hulp

Auf wiedersehen,

Wilco