Hallo volgers en jaha meedenkers.
Hartelijk dank voor jullie medeleven. Edoch… alles is betrekkelijk. Ik ben niet ziek. Ik had ook geen steentje in mijn knie zoals Tom Dumoulin. Ik denk dat ik heel goed voor mezelf zorg door vooral te relativeren, om te denken. Ik ben het dan ook volkomen eens met Willem Spee, die mij appte als ervaringsdeskundige:

Kan  me voorstellen dat je je wandelavontuur niet wilt opgeven. Maar zou je willen aanraden om bij het minste pijnsignaal te stoppen en daar of hier behandeling te zoeken. Echte hielspoor = veel en lang en als je niet oppast chronisch ellende. Maar ondertussen wens ik je een ontspannen tijd daar op de berg.”

Intussen zit ik niet niks te doen al moet ik dat wel beetje leren zonder schuldgevoel. Ik voer hier gesprekken met overnachtende wandelaars als ze daar zin in hebben. Meestal wel, want ik verwelkom ze met een koude Blonde Leffe. 😓
Vandaag kwam ik al lezend genoeg tegen. Enkele voorbeelden:
MAAN ECLIPS
Dat was beste spannend gisteravond met 23.30 uur het hoogtepunt. Ik gebruikte mijn kleine Swarovski kijker als telelens voor mijn iPhone.
GLASBAK
Morgenochtend ga ik paar uurtjes test wandelen, eerste stuk met volle rugzak naar de déchetterie. Dat wordt wel twee keer lopen… 😩🙈👌
WILCO THE BAND
Afgelopen seizoen greep ik mis: binnen kwartier uitverkocht. Nu zag ik vanuit Chicago de mail binnenkomen. Geen seconde getreuzeld!,,
PLASTIC NIET ALLEEN IN DE OCEANEN
Ook het meer van Genève “Lac Leman” bevat plasticdeeltjes. Met 129 gram per km2 al bijna evenveel als 160 in de oceanen. De Middellandse zee is nog erger: 190 gr.
A27: VERZIN IETS BETERS!!!
Met dit bericht ben ik heel blij. Veel over gelezen en uit eigen ervaring als weggebruikers: Rijkswaterstaat, ga eens logisch en origineel denken!
De meeste files ontstaan bij Rijnsweerd en Lunetten door ongelukken  en te ongeduldig invoegen / van rijstrook veranderen. Ik geloof dat met vooral elektronische ingrepen het veel beter kan. Bij voorbeelden: # alle wegen daar 80 km met direct bekeuring als je te snel rijdt: lik op stuk zoals bij trajectcontrole. # betere visuele begeleiding boven de rijstroken. # desnoods soms tijdelijk geen vluchtstrook. # ook op aanrijwegen laatste 3 km 80 km trajectcontrole. # Wat is jouw idee???
TAAL: IK KAN HET NIET LATEN…
Een taalfoutje is menselijk. Maar dat zou niet moeten mogen in een landelijke advertentie zelfs niet door Tonzon 😇😇 Na mijn mailtje kwam het reclamebureau meteen in actie. Zoek het lettertje:
Uitgelezen? Ik nog lang niet.
Au revoir,
Wilco