Ik ben sportliefhebber. Ik volg globaal bijna alle sporten. Soms spannend op mijn eigen manier, want TV kijken doe ik bijna nooit. Radio1 is mijn favoriet. Maar bij voorbeeld Max Verstappen tijdens zijn rondjes: heel leuk elk kwartier ouderwets even op Teletekst kijken. Voor een hele marathon van Londen of Rotterdam ga ik wèl 2,5 uur voor de buis zitten….. eens in de drie jaar.

Omdat ik hier alle tijd heb, download ik dagelijks de Volkskrant en koop diverse kranten bij de SuperU.

Wat mij speciaal nu opvalt: alléén Franse renners worden benoemd, alsook oude bekenden zoals de vorige winnaar Thomas. Over Steven Kruijswijk één regel. En dan nog indirect: dat de Jumbo-Visma ploeg zo stabiel en regelmatig is. Dan alleen nog in een Zwitserse krant:

Steven, laat je niet gek maken en zorg er slim voor dat zo’n col hier verderop weer “een Hollandse berg” wordt!!!! Van jouw Sunweb-collega en mijn naamgenoot Wilco Kelderman kunnen we ook niks meer verwachten in deze Tour. Achternaam ook een dingetje?  Ik heet toch ook niet Kruipruimtekerel?

 

Á demain!

Wilco