Kijken en waarnemen ...

 dat doe ik vaak. Ik deel mijn waarnemingen graag en veel mensen waarderen dat. Vroeger fotografeerde ik analoog: zwart wit met een eigen doka, met een tweede Canon-body maakte ik kleurendia’s. Die moeten in één keer raak zijn. Zo leerde ik direct de juiste uitsnede op te nemen, het object in de juiste context naar voren te halen. Tegenwoordig volstaat mijn iPhone. Met mijn Swarovski CL Pocket verrekijker in het brandpunt van mijn smartfoon heb ik ook een telelens bij de hand.

Met mijn foto’s associeer ik ook graag, zoals moge blijken uit deze twee foto’s: rode bessen en rode wijn versus Trump’s grote mond.

Al mijn blogs “Wilcodoet” kun je lezen onder menu “Wilco blogt”. Sommige blogs zie je tevens onder andere menu-hoofdstukken omdat het onderwerp daaraan gerelateerd is.

Dát is leuk thuiskomen!

Dát is leuk thuiskomen!

Als ik van een reisje weer thuis kom, probeer ik letterlijk met een frisse blik mijn eigen appartement te betreden. Surprise na vier weken!   B., mijn steun en toeverlaat - op vele terreinen: RRR, hartsperikelen, achter het toneel - zou mijn flat planmatig aanpakken....