Schrijven doe ik graag!

 

Ik bedenk teksten voor nieuwsbrieven van SBVN, VIBA, HardLoopGroep Panbos en ook help ik dyslectische vrienden bij het corrigeren van hun nieuwsbrieven. Dankbaar werk! Voor de branchevereniging klussenbedrijven VLOK werd ik in 2011 door Jaap van Rijn geïnterviewd voor het vakblad Klusvisie. Op mijn bedrijfswebsite kun je dat hier lezen.

Mijn interviews voor de VIBA

 Om tijdens de Corona lockdown het persoonlijk contact in stand te houden ben ik in het voorjaar van 2020 begonnen met maandelijkse interviews met leden van de VIBA. In het interview stel ik steeds de zelfde WWW-vragen, zoals “Wie ben je” , “Wat doe je”, “Waarom ben je lid van de VIBA”  en “Waar gaat het met de VIBA naar toe”. Ook vraag ik iedereen om een doorgeef vraag te stellen aan de volgende geïnterviewde, die daar dan weer een antwoord op mag geven. Ook na de lockdown van 2020 en 2021 ben ik enthousiast doorgegaan met dit initiatief. Inmiddels staan hieronder een hele reeks leuke en interessante interviews met zowel oudere als jongere leden. 

Eén interview is niet van mijn hand: ikzelf werd geïnterviewd door voorzitter Michel Post:

Mijn interviews voor de hardloopgroep

Van de Corona ophokking had ik overigens zelf als ongevaccineerde weinig last, ook niet tijdens mijn werk in kruipruimtes want ik hoefde maar 20 cm afstand te houden (= dikte van de gemiddelde vloer 😷). Wel vond ik volop tijd om voor mijn atletiekvereniging in het Panbos medeleden te interviewen. Soms drie per week. Tientallen vertrouwden hun zieleroerselen aan mij toe. Ik nam die gesprekken op want bij voorbeeld als iemand vertelt hoe hij of zij uit de kast is gekomen, dan moet dat inhoudelijk kloppen. Tot dus ver kan ik ze niet publiceren om de privacy. Ook hier werd ik uiteindelijk ook zelf geïnterviewd, weer door de voorzitter: Willem Spee. Heel anders maar ook heel leuk!

RIMAC groothandel Baarn

In 2022 werd ik over het bedrijf van mijn ouders geïnterviewd. De publicatie in het tijdschrift van de historische kring Baerne kun je lezen, klik op de knop hieronder.

Al mijn blogs “Wilcodoet” kun je lezen onder menu “Wilco blogt”. Sommige blogs zie je tevens onder andere menu-hoofdstukken omdat het onderwerp daaraan gerelateerd is.

Dát is leuk thuiskomen!

Dát is leuk thuiskomen!

Als ik van een reisje weer thuis kom, probeer ik letterlijk met een frisse blik mijn eigen appartement te betreden. Surprise na vier weken!   B., mijn steun en toeverlaat - op vele terreinen: RRR, hartsperikelen, achter het toneel - zou mijn flat planmatig aanpakken....

Un Gelato Al Limon

Un Gelato Al Limon

Hallo vrienden v/m, Dit was nou zo’n omdenkdag waar ik heel gelukkig van ben, was, geworden, geweest, blijf. Vanmorgen een dozijn aangezichtskaarten op de post gedaan die ik vannacht schreef. Altijd leuk toch, al kost zo’n postzegel alleen reeds € 1,40. Na een...

Nieuwe site Wilcodoet online!!

Nieuwe site Wilcodoet online!!

Een soort van feestdag: vandaag 29 juni 2019 ben ik precies 71,5 jarig. En vandaag gaat mijn nieuwe blog van start. Tegelijk wordt mijn website wilcodoet.nl vernieuwd en aangevuld met vooral veel linkjes van al mijn aandachts-gebieden. Hier komt-ie....... Lieve fans,...