Hallo volgers!

het is even wennen met bloggen op WordPress….

Na mijn eerste etappe van Thonon ben ik conform schema aangekomen in het gehucht Vinzier. Zie rode stip op de kaart. Daar bivakkeer in nu  in de oude pastorie. De laatste twee uur voelde ik een steentje midden onder mijn rechter hak. Niks te zien Na aankomst daar pijnlijk. Ik vertrouwde het niet. Gemaild met mijn arts-on-line Ellen. Vrijdagmorgen ben ik uit voorzorg lekker uitgeslapen. Voor € 11,= per nacht val ik daar geen buil aan. ‘sAvonds kwam het advies: “Lijkt op beginnende peesplaat ontsteking… 5 dagen rust.”

Gelukkig kon ik nog wel heel lanzaam met lege rugzak op mijn Crocs en stevig leunend op mijn stokken de 500 m naar de SuperU wandelen voor proviand en wifi. Ik bekeek wat filmpjes, las het een en ander, belde met ervariingsdeskundige Willem, en kocht gelletjes voor in dameshakken. Dit is mijn uizicht:

Ik heb mezelf rust gegeven tot minimaal na quatorze juillet. Zo hoop ik met wat zelfmassage en rekoefeningen op genezing en in elk geval “hielspoor” te voorkomen. Het is prima uit te houden. Ik heb het e-boek ontdekt. De Acht Bergen uitgelezen, daarna in een dag “De angst van de bergen” tevens metafoor op angst voor klimaatverandering 😩😩 Met dank aan Chantal lees ik nu Ilja’s GRAND HOTEL EUROPA en DE GOEDE ZOON winnaar Libris prijs heb ik net gekocht.

Na toch wel een heel druk eerste jaar, heb dit ongemak omgedacht in een geschenk. Daar geniet is van!!

Lieve groet!

Berichtje? Appen gaat beste want 3G haal ik hier niet. De kerktoren is naar boven grricht en dat is maar goed ook.

 

Au revoir,

Wilco