Een soort van feestdag: vandaag 29 juni 2019 ben ik precies 71,5 jarig. En vandaag gaat mijn nieuwe blog van start. Tegelijk wordt mijn website wilcodoet.nl vernieuwd en aangevuld met vooral veel linkjes van al mijn aandachts-gebieden. Hier komt-ie…….

Lieve fans, exen, nieuwen, vrienden, vijanden(heb ik die?), dates, familie en/of gewoon geïnteresseerden in mijn capriolen op deze aardkloot (van kruipruimtes tot bergtoppen)!!!
Jullie weten dat ik een non-conformistische vrijdenker ben. Ik zet jullie graag op het verkeerde ben en ben verrast als jullie dat met mij doen. Ik zoek uitdagingen, zoals Pippi Langkous zei: “Ik heb het nooit gedaan, dus ik zal het wel kunnen”. Afgelopen jaren heb ik gejongleerd met mijn blogs op TUMBLR. Dit platform heeft inmiddels haar draagvlak verloren, want door te grote soepelheid jegens porno, hebben ze hun normen nu zó hoog bepaald dat mijn publiek vaak alleen nog mijn blogs kunnen lezen als ze een account hebben aangemaakt. En als er een foto in mijn piemelpak wordt geplaatst, moet dat blog eerst gescreend worden.

Daarom heb ik mij met dank aan Ankie van Everytising het blog-systeem van WordPress aangeleerd. Gewoon direct bereikbaar op mijn website. Je kunt altijd kijken of ik iets nieuws op de post heb gedaan. Je kunt je ook via Mailchimp onderaan abonneren op mijn onregelmatige herinnering. Er zijn enkele verschillen met vroeger. Toen plaatste ik maximaal 10 foto’s met daaronder tekst. Nu begin ik met één foto en plaats tussen de tekst andere plaatjes. Dan zijn er categorieën zoals “bergen” of “denken” die weer terecht komen in de groepen in mijn website-menu, zoals “Wilco sport” of “Wilco organiseert”. EN WEES VOORBEREID: IK HEB MIJN HART OP DE TONG:

Ik wens je veel meeleef- en meelees-plezier. Commentaar welkom!

Voor nu een fijne zomer. Dinsdag 2 juli trein ik naar de Alpen waar ik komende zes weken de GR5 zuidwaarts ga wandelen.

Au revoir,

Wilco