Vandaag is mijn mijmerdag. Eerst vers inslaan bij de SuperU. Wat lezen (zaterdagkranten), bloggen, genieten van deze bergomgeving, en óók vooruitdenken. Nieuwe plannen, thuiskomen en een geheel opgeruimde flat (loslaten vind ik ook leuk, inclusief het láaaaten strijken van een maand overhemden).

Ouder worden heeft voordelen!

Wil je meemijmeren? Misschien inspireer ik je. Zie de tekstregels boven de foto’s.

Lekker lezen, heerlijk in de buitenlucht.

Maar kinderen aan het kezen krijgen? Denk om, verzin een list!

Uitdagingen welkom, niet alleen voor naamgenoten! Met dank aan Joosje die met gevaar voor eigen leven deze foto maakte. Overigens valt de appel niet ver: zij begint over twee dagen met Edo boven het Zillertal, Tirol aan de “Berliner Hohenweg” een 8-daagse huttentocht die uitdaagt! “Alleen zwarte paden met vaak een hulpkabel om niet naar beneden te storten.”

Drie weken geleden pikte ik deze flyer mee. Een festival rond muziek in de alpen. “Neem je instrument of stem mee!” Word ik aangemoedigd. Ha, dat is volgend jaar bij de 15e editie mooi om een weekend mee te beginnen, al jodelend. Voorpret is bijna hele pret.

Alles oo haar tijd  en tijd kan vervliegen  over een Franse EU-exit hoor je niemand meer  uitgeblust.  Zeer slecht voorbeeld van situationeel gerichte affichering

J

Tot het volgende pretbillet,
Wilco